• linkedin
  • facebook
  • youtube

Volvo International Golf Challenge China Finals (kausi 2020) päättyi täydellisesti

17. maaliskuuta Volvo International Golf Challenge China Finals (kausi 2020) (jäljempänä "Kiinan finaalit") viimeinen kierros päättyi Sanya Luhuitou Golf Clubilla. Pekingin Song Yuxuan nousi esiin ja luovutti 78 viimeisellä kierroksella ja 154 kahdella kierroksella ja voitti mestaruuden yhdellä lyönnillä. Wei Xinqi ja Ding Yiwen voittivat toisen sijan ja kolmannen sijan kokonaispisteillä 155 ja 156. Nämä kolme pelaajaa ovat päässeet vuoden 2021 Volvo China Open -ammattilaisotteluun ja heillä on mahdollisuus kilpailla ammattimaisten pelaajien kanssa.

Volvo International Golf Challenge on yksi Volvon tärkeimmistä golftapahtumista. Volvon omistajat ja vieraat ovat toivottaneet tapahtuman tervetulleeksi vuonna 1988. Tähän mennessä lähes miljoona amatööripelaajaa on osoittanut tyylinsä tapahtumassa. Samalla kun edistetään golfin, terveellisen ja tyylikkään urheilun, mainostamista ja popularisointia, tapahtumassa tulkitaan täysin Volvon kannattama pohjoismainen onnellinen elämäntapa.

Viimeisellä kierroksella Song Yuxuan, joka oli tasan kolmannella sijalla ensimmäisellä kierroksella, tarttui ensimmäisen linnunsa 10. reikään ja ryntäsi tulostaulukon kärkeen. Sitten hän tarttui toisen linnun 13. reikään ja säilytti etumatkan koko sen jälkeen, lopulta voitti mestaruuden yhden laukauksen edulla. Pelin jälkeen Song Yuxuan sanoi: ”Tämän päivän esitys ei ollut erityisen ihanteellinen, mutta en koskaan antanut periksi. Ennen kuin tulin Sanyaan, kuljettajani rikkoi ja jouduin lainaan kolmannen kuljettajan väliaikaisesti ystävältä. Aloituslaatu ei ollut korkea. Onneksi putken suorituskykyni oli vakaa viimeisissä rei'issä, enkä menettänyt lintujen mahdollisuutta, joka varmisti voiton. ”

Song Yuxuan on täynnä odotuksia vuoden 2021 Volvo China Open -ammattilaisottelusta. Hän sanoi: "Haluan olla samassa ryhmässä kuin viime vuoden Volvo China Open -mestari Zhang Huilin. Hänen lyhyt laukaus ja putti ovat erittäin hyviä. Olen saanut Zhang Huilinin yhteystiedot eilen ammattilaishaastattelussa. Toivon voivani ottaa yhteyttä häneen tänä vuonna. Minulla oli enemmän vaihtoa hänen kanssaan Volvo China Openissa. ”

Kun maailmanmestaruuskilpailu ilmoitettiin, toisen ja kolmannen sijan jännitys, tämän Kiinan finaalin pisin matka ja lähin lipputankopalkinto kuuluvat myös omistajilleen. Heistä pisin etäisyyspalkinnon voittajia ovat Cao Hao (mies) ja Zhao Jingran (nainen), ja viimeisimmät lipputankopalkinnon voittajat ovat Yang Zhengxin (mies) ja Peng Yefang (nainen). Tämän vuoden Kiinan finaalit asettivat myös reikä yhdessä -palkinnon. Palkinto oli upouusi Volvo XC60, mutta valitettavasti kukaan ei voittanut hole-in-one-palkintoa.

Sinä iltana järjestelytoimikunta järjesti suuren palkintojuhlat InterContinental Sanya Resortissa. Kilpailijat, johtajat ja vieraat osallistuivat tapahtumaan täysin pukeutuneena. Tämä kansainvälisesti tunnettu amatööritapahtuma päättyi täydellisesti himoituun kuppiin. Tulevaisuudessa Volvo Cars noudattaa "ihmisten kunnioittamisen" käsitettä ja säästää vaivaa vahvistaakseen läheistä viestintää tuotemerkin ja auton omistajien välillä sekä luodakseen syvän ja vahvan keskinäisen luottamuksen ja ystävyyden.

(Tämä artikkeli on peräisin China Golf Associationin virallisilta verkkosivustoilta ja sen omistaa alkuperäinen kirjoittaja.)

Lähetysaika: Maaliskuu-19-2021